Soffbord med funktion

goteborg-soffbordgoteborg-soffbord-uppfallt

 

Praktiska soffbord som exemplet ovan är populära hemma hos de flesta. När man sitter framför tv:n och hungern smyger sig på kan det vara lite problematiskt att äta. Många moderna soffbord är väldigt låga och det är därför svårt att äta på ett ergonomiskt sätt. Göteborg soffbord som syns på bilden ovan underlättar allt detta. Toppskivan på soffbordet kan enkelt fällas upp. Förvaringsutrymmen finns det gått om under skivan.

Soffbord med rörliga delar

Ett soffbord med rörliga delar är smart och praktiskt för alla prylar som behöver gömmas undan när man inte använder dom. Soffbord med många förvaringsutrymmnen kostar i regel lite mer eftersom det är svårare att tillverka. För att göra ett bra köp och inte betala för mycket för soffbordet kan man enkelt jämföra priser på nätet.

Klicka här för att komma till alla soffbord på klubbkompis.se

Klubbkompis.se designer stora delar av sitt sortiment själva vilket innebär att utbudet på soffbord är unikt jämfört med andra butiker i Sverige.

Funktionella soffbord höjer känslan i vardagsrummet

I vardagsrummet sitter vi mest och umgås nu för tiden. Man har förflyttat sig ifrån köket till vardagsrummet de senaste 15 åren. Eftersom vår vardag ofta kretsar kring teknik i form av tv internet surfplattor m.m. I och med detta så använder vi våra soffbord mycket mer och kanske på ett annorlunda sätt. Vi sätter ofta och fikar framför tvn. Då kan det vara bra att enkelt kunna gömma undan alla prylar man har som fjärrkontroller och liknande. Ett modern soffbord fyller dessa behov på ett enkelt sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>