Vilket soffbord passar bäst till u-soffan?

Ek-2014 Vit-2014

Har du missat trenden med soffor format som ett U?

Nej, jag trodde inte heller det. Många som köper u-soffor på nätet har dålig koll på hur pass liten plats det blir för soffbordet när man köper en u-soffa. Allra mest påtagligt blir det om man köper en u-soffa med endast två sittplatser mellan divanerna. Platsen för soffbordet blir då ca: 120cm. Om man har ett lite äldre klassiskt soffbord så brukar måttet vara ca: 125x65cm. Ett sådant soffbord får så klart inte plats.

Vilket soffbord ska jag välja?

När du väljer ut ett soffbord som ska passa till din u-soffa är det bra att leta efter ett med rundade hörn. Detta maximerar storleken på bordet samtidigt som det blir lättare att ta sig runt när man ska sätta sig ner.

klicka här för att komma till soffborden på klubbkompis.se

Ett bra mått att utgå ifrån är 85 cm i diameter. Soffbordet passar till de flesta u-sofforna och det blir gott om plats för att ta sig runt. Om du istället vill ha ett fyrkantigt soffbord så bör det inte vara större än 70x70cm eftersom hörnen stjäler mycket plats. Ett tips är att leta runt på nätet där utbudet på soffbord är mycket stort. Du kommer säkerligen att hitta det du söker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>